50 cc Eurocup en Freetech tweetakten

Eurocup

Eurocup is een raceklasse voor 50cc tweetakt GP racemotoren uit de periode 1962 – 1982. Jaarlijks worden 5 tot 6 races verreden op de Europese circuits. Eurocup bestaat sinds 20078 en kenmerkt zich dor de onderlinge, vriendschappelijke band. De rijders variëren van voormalig topniveau GP-rijders tot aan verzamelaars van klassiek GP-materiaal met een minder uitgebreid race CV. Rijders komen uit Nederland, Duitsland, Belgie, Zweden, Finland, Servië en Oostenrijk. Eurocuppers starten hun race met een klassieke duwstart.

Freetech tweetakten

Freetech 50 is de raceklasse voor de moderne 50cc tweetaktracers. Het technisch reglement staat een zo groot mogelijke vrijheid toe, zodat het mogelijk is om zelf een ideale racer te kunnen bouwen en verbeteren. Voor de Freetech racer is het technische aspect een belangrijk gedeelte van het hobbyplezier. Bovendien geeft dit de mogelijkheid om met een lager budget uit te komen. De gemiddelde Freetech racer is voorzien van een gangbare bromfietsmotor in een oud 125cc raceframe of aangepast modern bromfietsframe.

Open Ducati klassen

Ducati Open Klassen: Due Valvole & Desmo Quattro: bedoeld voor alle Ducati’s.

Meer info via deze link.

INSCHRIJVEN

Desmo Valvole

Nieuwe raceklasse in 2020. Voor alle Ducati's behalve de Panigale modellen.

Voor meer informatie klik hier 

INSCHRIJVEN

Dutch Ducati Challenge

Race van de Dutch Ducati Challenge, voor alle Ducati rijders.  

Meer info via deze link

INSCHRIJVEN

Euro Classics

Klassiekers uit Europa van voor 1990

Meer info via deze link

INSCHRIJVEN

Eurosingles

We zijn erg blij en trots dat de Eurosingles terug van weg zijn geweest. Dankzij de grote en enthousiaste inspanning van een klein groepje enthousiastelingen is deze klasse voor eencilinder klassiekers uit Europa van voor 1990 weer in het programma opgenomen.

Voor inschrijving dienen Eurosingles zich ook bij de klassenvertegenwoordiger Klaas Vink aan te melden! Contactgegevens zijn op te vragen bij het wedstrijdsecretariaat.

Meer info via deze link

INSCHRIJVEN

NK Classics IHRO

Competitie voor klassieke 350 en 500 cc motoren 

Meer info via deze link

INSCHRIJVEN

Thunderbikes

1, 2 of 3 cilinder motoren uit Europa of de VS en alle 4 cilinder motoren uit Italie

Meer info via deze link

INSCHRIJVEN

50 cc Eurocup en Freetech tweetakten

In deze gecombineerde klasse berijdt ongeveer de helft een klassieke, volbloed 50cc racer (voormalige grand prix motoren). 

Meer info via deze link

INSCHRIJVEN

Zijspannen

Voor deze race komen spannen uit het Belgische kampioenschap, verschillende spannen komen uit Groot Brittanie en verder uit diverse andere Europese landen. De koppels zijn super enthousiast en altijd in voor een praatje. Geen wonder dat de zijspannen een grote groep enthousiaste fans heeft.

INSCHRIJVEN

Pro Thunder All Stars

Dit is een Duitse gastklasse van onze Duitse partner ART Motor

Meer info via deze link

INSCHRIJVEN