Vandaag precies één week geleden is de inschrijving voor de 40e editie van de Ducati Club Race geopend. De inschrijvingen zijn in een razend tempo bij ons binnengekomen waardoor we al bijna moeten werken met reservelijsten. Hieronder de update.

Beschikbaarheid open Ducatiklasse: 4
De open Ducatiklasse is bijna uitverkocht met 4 volle startvelden. Wie nog wil inschrijven om uit te komen in de Desmo Quattro, Due Valvole, Open A of Open B, moet snel zijn. Daarna hanteren we een reservelijst.

Thunderbikes, BEARS riders cup, Ducati Challenge en Euroclassics – beperkte beschikbaarheid
Ook de inschrijving voor andere klassen gaat snel. We hebben nog slechts 4 plaatsen over voor de Thunderbikes en 10 plaatsen voor respectievelijk de BEARS riders cup, de Ducati Challenge en de Euroclassics. 

Pitboxen: uitverkocht – pittenten te reserveren
Wie nog een onderdak in een pitbox wil, zal bestaande huurders moeten benaderen want we hebben geen pitboxen meer beschikbaar. Binnen enkele dagen publiceren we het overzicht met de huurders op onze website. 

Als alternatief bieden we pittenten aan. Dit zijn professionele pagodetenten van 5 x 5 meter die aan de rand van de vooropstelling komen te staan, haaks op de pitlane. We bieden de pagodetenten, als service tegen kostprijs aan voor plm €300 voor het gehele weekend. Interesse? Stuur een mail naar wedstrijdsecretariaat@ducaticlub.nl

We vinden het fantastisch om te zien dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat iedereen een plek wil op de startgrid van de 40e Ducati Club Race. We gaan er een mooi evenement van maken met zijn allen!

Tot op Assen, nog tweeënhalve maand…
De Club Race Commissie