EVENT VOOR JONG EN OUD

Ducati Live Experience

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei zal de Ducati Live Experience weer het kloppend hart van de Ducati Clubrace zijn. Op het plein word je ondergedompeld in de Ducati-lifestyle, waar shops, dealers, clubs, expo, muziek, nieuwe Ducati-modellen en het Ducati Approved keurmerk samenkomen.Ducati Club Nederland bestaat dit jaar 40 jaar en daarom vind je op de Ducati Live Experience een prachtige expositie met foto's en teksten van de mooiste momenten uit de afgelopen 40 jaar. Van mooie historische zwart-wit beelden tot unieke momenten tijdens de Ducati Clubrace. Loop zeker even langs de 16 verlichte panelen.

De clubstand heeft dit jaar een heuse make-over gekregen. De traditionele hal heeft plaats gemaakt voor de grootste hospitality trailer van Jan van Geel Roadshows. In deze ware racetruck krijg je in de hoogwaardige hospitalityruimte zoals altijd een gratis bakje koffie aangeboden. DCN-clubleden krijgen tevens toegang tot het exclusieve VIP-terras op het dakterras van de truck. Ook de clubwinkel zal met de geheel vernieuwde DCN Craft Design Collectie aanwezig zijn. De clubwinkel is opnieuw ontworpen, waarbij o.a. samen wordt gewerkt met het designmerk Craft. Bekend van de kwalitatieve onderkleding, maar ook fantastische casual kleding in de collectie heeft. Ook de vernieuwde opdruk zal positief in het oog vallen. Ontdek de nieuwe kledinglijn op de Ducati Clubrace!

Ducati Zaltbommel en Moto Puro zijn aanwezig met een grote kledingcollectie. Tevens krijg je hier alles te horen over het nieuwe Ducati Approved keurmerk. Ducati is het eerste motormerk wat garantie geeft op gebruikte motorfietsen! Dit unieke concept wordt gedragen door alle Ducati exclusief dealers. Scoor bij de dealershops de nieuwste official Ducati merchandise, gadgets en motorfietsen.

Ducati North Europe (DNE), de Ducati-importeur voor o.a. Nederland zal wederom met de Ducati Live Experience truck aanwezig zijn. Ontdek bijna alle nieuwe Ducati-modellen die dit jaar nieuw op de markt zijn gepresenteerd. Ook DCN Fulmini, de jeugdcommissie van Ducati Club Nederland zal actief aanwezig zijn. Hun stand wordt samengesmolten met de Scrambler presentatie van DNE. De interactieve stand zal wederom de perfecte uitvalsbasis zijn voor de jongere Ducati rijders.

 

Ontspan op het terras voor het podium, waar ook dit jaar gedacht is aan een brede muzikale programmering. Verschillende bands zullen op zaterdag en zondag proberen boven het lawaaierige motorgeweld uit te komen. Zo zal de band Johnny and the Moonshots op zaterdagmiddag het plein in beroering brengen. In de avond zal de DJ wederom met diverse live-artiesten de traditionele 'kwalificatie' dag knallend afsluiten! Alle rijders en bezoekers worden uitgenodigd voor dit feestje van het jaar! Ook zondagochtend en -middag zullen diverse (akoestische) artiesten hun opwachting maken.

 

Ontdek, ervaar en geniet tijdens de Ducati Clubrace van de Ducati Live Experience. Laat je inspireren en beleef gezamenlijk onze fantastische Ducati wereld!

MUZIEK & LEKKER ETEN

ETEN

Geen party of evenement kan zonder: eten & drinken, het is één van de basis ingrediënten. Er is gedacht aan jong en oud dus voor ieders smaak beleving. bovendien is het super gezellig even rustig bijkomen van alle indrukken die met  Ducati snelheid voorbij komt. Overheerlijke hapjes en smaakpapillen prikkelende gerechten vers geprepareerd.

VOOR DE KIDS

VOOR DE KIDS

En als dit allemaal nog niet genoeg was wordt er ook nog aan de kids gedacht. We verzorgen een springkussen nabij het Live Experience terrein waar de kinderen zich veilig uit kunnen leven. Ook zullen er nog wat randactiviteiten plaatsvinden die te zijner tijd aangekondigd zullen worden. Een heus reuzenrad van 22 meter hoog boven Assen uitsteken