Trackday 5-9-2024 Ducati Amsterdam

Wil je in 2024 nog graag een dag op het prachtige TT circuit van Assen rijden, samen met mede ducati-liefhebbers? Lees dan onderstaand bericht van Ducati Amsterdam. Van deelnemende leden horen we graag hoe het was, een artikel voor de strada vinden we ook altijd erg leuk!

Wij, Ducati Amsterdam, organiseren op 5 september voor de vijfde keer in samenwerking met CRT Holland een circuitdag op TT Assen!

Er is een groep voor beginners welke ideaal is als je nog nooit op een circuit hebt gereden en dat kan met elk type Ducati. Het geeft een enorme kick als je de eerst sessie hebt gereden en wij zien altijd grote grijnzen bij aankomst na zo een sessie.

Vooraf is er een bespreking waar alles wordt uitgelegd waar je op moet letten. De sessies worden in kleine groepjes gereden met een instructeur die vooroprijdt. Na elke sessie op de baan neemt de instructeur de sessie door met de rijders en geeft tips. Het circuit rijden is zeer leerzaam omdat je wordt uitgelegd hoe je een bocht moet aanrijden en dit kan je overal toepassen.

De andere groepen zijn voor ervaren en de sportrijders, deze worden op tijd ingedeeld.

Helaas is het dit jaar wel duurder geworden en is de inschrijving zonder lunch, kosten € 265,00. Voor het buffet moet er apart af worden gerekend in het restaurant, er staat ook een snackkar met heerlijke hamburgers en patat maar je kunt natuurlijk ook je eigen eten meenemen.

Ook worden er op deze dag professionele foto’s gemaakt welke je later kunt opvragen.

Wij zijn zelf op deze dag ook aanwezig en hebben een pitbox gehuurd. Wil je zelf of met vrienden een pitbox huren dan kun je dat aanvragen bij CRT-Holland.

Wel willen wij ook bij deze melden dat het rijden zonder DB-killer niet is toegestaan op het TT circuit van Assen en er gaat streng op worden gecontroleerd! De afgelopen jaren hebben de organisatoren veel last van gehad dat er zonder werd gereden en dan lopen wij het risico dat de sessies worden ingekort of zelfs worden afgelast.

Helaas is geen DB-killer – niet het circuit op!

(Er geldt een geluidslimiet op het TT circuit van Assen, bij twijfel vanwege een aftermarket demper of volledig uitlaatsysteem kun je altijd contact opnemen met de organisatie. Bij te veel geluid wordt men van de baan gehaald)

Inschrijven kan door de QR-code te scannen of naar de website van CRT Holland te gaan. Heb je nog vragen? Bel ons op 020-6826493 of stuur een mail naar info@ducatiamsterdam.nl

Ducati Amsterdam