Voorlopige datum Ducati Club Race 2021

In dit bericht krijg je een korte update over de Ducati Club Race activiteiten. 
Het eerste nieuws is dat we in 2021 weer een Ducati Club Race organiseren. Daar zijn we heel blij mee. Hoe het weekend er uit komt te zien, weten we nog niet precies. Voor het paddock programma hangt veel af van wat mogelijk is gegeven eventueel corona maatregelen. Reken voor het raceprogramma in ieder geval op de  bekende Ducatiklassen en de verschillende classics klassen waaronder de EuroSingles. Daarnaast gaan we in gesprek met de verschillende gastklassen die al langer bij ons meerijden. 


Heet van de naald kan ik je ook al de voorlopige datum voor de clubrace melden. Dat is het weekend van 28, 29 en 30 mei 2021. Onder normale omstandigheden komt hier geen verandering in en is er traditiegetrouw het laatste weekend van mei wederom gedonder op de Drentse hei! Schrijf het in je agenda.

Dit jaar nog het circuit op?
Op 10 oktober kan je nog een wedstrijd rijden met en tegen andere Ducati’s in de Ducati Challenge. De Ducati Challenge rijdt op deze laatste OW-cup dag een eigen race met één kwalificatie en twee wedstrijden. Iedereen die dus toch nog een beetje clubracegevoel wil ervaren dit jaar, adviseer ik van harte uit om mee te doen. Het is je laatste kans dit jaar! Inschrijven doe je via de website van de Ducati Challenge (kies de race: Assen (1x kwalificatie + 2x race)). Verdere informatie kan Cécile van Hattem je geven via cecile@cielyourevent.nl.


Op 9 oktober organiseert CRT een circuitdag waar meerdere Ducaticlub leden aan meedoen. Voor degenen die willen, organiseren we 9 oktober ’s avonds een gezellige barbecue. Leuk als je vrijdag of zaterdag meerijdt. Wil je vrijdag nog meerijden, wees dan snel met inschrijven want de dag zit bijna vol. Je kan je voor de barbecue aanmelden bij Petra Poppeliers via vicevoorzitter@ducaticlub.nl. De kosten voor de barbecue zijn 17 Euro (svp voor 5 oktober). 


We zien elkaar op Assen!
Jeroen Ouwerkerk
Voorzitter Ducati Club Race Commissie