Onze vrijwilligers

Sinds jaar en dag zijn de vrijwilligers de drijfveer achter de Ducati Club Race. Naast het bestuur van de DCR, dat volledig uit vrijwilligers bestaat, zijn ook alle andere mensen die helpen tijdens dit weekend allemaal vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou het onmogelijk zijn om de Ducati Club Race te organiseren.

Ook andere evenementen van de Ducati Club Nederland draaien volledig op de inzet van vrijwilligers, denk aan de regio cafés, de Italdag, motorbeurs, special dagen, toerevenementen, techno dagen en ga zo maar door. Ook hier geldt zonder vrijwilligers geen evenement.

De inzet van de vrijwilligers wordt zeer gewaardeerd en als Ducati Club Nederland en als organisatie van de Ducati Club Race zijn we dan ook zeer trots op onze vrijwilligers. Stuk voor stuk speciale mensen die hun bijdrage leveren aan de successen van alle evenementen die we organiseren.
Vooral tijdens de Ducati Club Race lopen er zo maar 50 à 60 vrijwilligers rond op het paddock die allerlei werkzaamheden verrichten; Welcome Center, Safe Parking, Parkeren, Vooropstellingen, Opbouw en Afbouw, Demo, Bijprogramma, Ducati Club Tent en Diversen. Elk jaar weer zijn al deze mensen bereid zich het hele weekend met hart en ziel in te zetten voor de Ducati Club. Soms met een heerlijk zonnetje en soms in de stromende regen, ze staan er gewoon.

Elk jaar opnieuw krijgen we van de deelnemers en bezoekers complimenten dat het weer super georganiseerd is, dat alles weer goed liep en de sfeer weer perfect was.  Deze complimenten krijgen we door jullie, onze vrijwilligers, die alle gasten met al hun enthousiasme ontvangen en helpen, soms zichtbaar en soms achter de schermen.  Hoe dan ook het wordt door iedereen opgemerkt dat onze vrijwilligers hun steentje bijdragen.

Ook dit jaar stellen we de hulp van de vrijwilligers weer zeer op prijs en kunnen altijd mensen gebruiken, dus:

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de mogelijkheden als vrijwilliger tijdens de Ducati Club Race? 

Neem dan contact op met   [email protected]

Natuurlijk zijn er ook altijd vrijwilligers nodig voor andere evenementen van de Ducati Club Nederland.  Klik dan hier voor informatie:  http://www.ducaticlub.nl/contact/