Program

The Ultimate Racing
Days,
hours,
minutes and
seconds

Voor dit jaar hebben we weer een bijzonder paddock programma samengesteld voor jullie. Rechts zie je het programma, klik erop voor een grote versie. Een greep uit het aanbod.

DCN tent

Het centrale hart van de paddock wordt gevormd door de grote tent waarin DCN maar ook andere Italiaanse motorclubs vertegenwoordigd zijn.  Je vind hier de clubgezelligheid, je kan er even zitten voor een hapje en drankje, er staan diverse zeer bijzondere motorfietsen en als je op tijd bent, loop je er zomaar Troy Bayliss tegen het lijf.  Ook is multi recordhouder en fastest man Paolo Pirozzi aanwezig als special guest. Zoek hem op bij de clubstand en vraag naar zijn verhalen! 

Free safe parking

Kom je zondag op de motor naar het circuit, dan kan je veilig je motor parkeren op de speciale parkeerplaats op het binnenterrein. De klassiekers staan vooraan op de speciale classic parking. Als je niet met je helm wilt lopen, kan je die veilig wegleggen bij de helm storage.

Paddock Party

Bezoek je op zaterdag de Ducati Club Race? Blijf dan ook gezellig ’s avonds. Om  20.30 uur start de paddock party in de DCN-tent.  

Body painters

Kijk hoe twee dames worden omgetoverd tot levende kunstwerken als je Rudi Hermanns en zijn collega body painter aan het werk ziet  in de grote tent.

Troy Bayliss 

Speciale gast is dit jaar Troy Bayliss. Vanaf 13.00 kan je hem in de DCN-tent zien waar er een interview met hem plaatsvindt. Om 14.00 kan je op de foto met Troy en aansluitend is er een handtekeningensessie. In de Strada is er een speciale pagina opgenomen met poster van Troy en een plek voor zijn handtekening. Maar je kan natuurlijk ook je helm, t-shirt of kuipdeel laten signeren. Om kwart over drie kan je de wereldkampioen zelf een aantal demonstratieronden zien rijden. Hij start vanuit pitbox 1-3.

 

Paddockprogramma 2022 1
paddockindeling 2022