Ducati Club Race VIP-arrangement op de TT in Assen

DCR 5 van 40 2
DCR 2 van 40 1

Het laatste weekend van mei tijdens de Ducati Club Race is er niet alleen op de baan van alles te beleven ook voor de bezoeker is er spektakel vanaf de tribunes en op de paddock. We gaan voor de Ultimate Racing Experience!

Wil je de overtreffende trap met de status van een Super VIP? Dan is dit je kans! We hebben een beperkt aantal plaatsen voor het VIP-arrangement. Op de zaterdag en zondag gaan we het circuit verkennen op plekken waar je normaal gesproken niet kan komen. 

– Fietstocht over het circuit begeleid door Troy Bayliss
– Toegang tot de SuperVIPruimte (op zondag)
– Rondleiding Paddock, Mediacenter, Timekeeping etc etc.

Hoogtepunt is ongetwijfeld de ronde op de fiets met Troy Bayliss. Als deelnemer aan het exclusieve VIP programma eindig je letterlijk op de startgrid van het TT-circuit. Je mag namelijk het heilige asfalt betreden tijdens een circuittour op de fiets, onder begeleiding van niemand minder dan Troy Bayliss. Deze meervoudig wereldkampioen World Superbikes kan je vanzelfsprekend van iedere bocht het geheim, de ideale lijn en de risico’s vertellen. Uniek!

Op de zaterdag mag je napraten tijdens de paddockparty onder het genot van een hapje en een drankje in de DCN-tent. Je hebt sowieso recht op toegang tot de SuperVIPruimte op zondag. Deze is boven in de toren van het circuit gelegen en geeft uitzicht op de volledige baan. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de wedstrijden die dan in volle gang zijn.
Ook krijg je een rondleiding waarbij je een kijkje kan nemen in de plekjes die normaalgesproken gesloten blijven voor het normale publiek.

 

De kosten bedragen 59 euro per persoon (leden betalen 49 euro).De VIP-tickets zijn gedurende het gehele clubrace weekend geldig en geven recht op toegang tot het TT-circuit voor één persoon.

De tickets voor de zaterdag kunt u bestellen via deze link: 
Zaterdag VIP ticket Ducati Club Race 2022 – Ducati Club Nederland

De tickets voor de zondag zijn uitverkocht! Wel kunt u herivoor kaarten winnen via de prijsvraag van Ducati Zaltbommel:
VIP ARRANGEMENT Ducati Clubrace 2022 — Ducati Zaltbommel

DCR 2018 10
DCR 16 van 40
DCR 11 van 40 1