Bochtentraining met 2 The Experience

Op zaterdag 13 Juli 2024 sluit Ducati Club Nederland zich aan bij 2 The Experience op Midland Circuit Lelystad!

Op deze dag organiseert 2 The Experience een bochtentraining onder begeleiding van ervaren instructeurs, het idee achter het aansluiten bij deze training is dat wij onze leden graag de mogelijkheid willen bieden om op een leuke en vooral veilige manier de rijvaardigheid te verbeteren en daarmee de veiligheid op straat te verhogen. Ook kan deze bochtentraining gezien worden als mooie opstap voor een circuitdag. Jaarlijks horen we van velen dat ze enthousiast worden over circuit rijden na het bezoeken van de Ducati Club Race, maar de stap van straat naar een groot circuit wel spannend vinden, Midland is hier de perfecte eerste stap!🏍️

Hoe werkt zo’n bochtentraining dan? Een dagdeel bestaat uit 6 blokken van 10 minuten. Je rijdt altijd achter een instructeur aan en na elke sessie krijg je feedback van deze instructeur. Uiteraard kun je zelf ook aangeven wat er goed of minder goed gaat zodat er persoonlijkere instructie gegeven kan worden.

⁉️ Ik heb zoiets nog nooit gedaan, kan ik wel mee doen? Ja! Er zijn verschillende groepen en iedereen wordt op basis van ervaring ingedeeld, zo kom je in een groep met rijders die op hetzelfde niveau zitten en na elke sessie wordt er gekeken of dit de juiste groep voor je is.

Lijkt dit jou leuk? Speciaal voor leden van Ducati Club Nederland heeft 2 The Experience een kortingscode, deze kun je opvragen door een mail te sturen naar multimedia@ducaticlub.nl vermeld hierbij jouw naam en lidmaatschapsnummer.

Wij hebben er onwijs veel zin in en we hopen jullie daar te zien. Loop vooral ook even langs bij onze vrijwilligers die dag, te vinden bij de bekende Ducati Club tent.

Met sportieve groet,

DCN Club Race Commissie

Lotte 2te