Ducati race op Oschersleben

Als Ducati Club Nederland kennen we een lange en nauwe verbintenis met de Ducati Challenge. Onderstaand bericht van de Challenge organisatie deel ik daarom graag met je.

Na een jaar van ‘pauze’ en geen Ducati Challenge hebben we mooi nieuws. We gaan in 2023 een wedstrijd organiseren op het Circuit van Oschersleben op 24 en 25 juni. Als Stichting Red Driver Association constateren we dat het vlammetje ‘samen op een Ducati racen en plezier maken’ er nog steeds is en daar willen we dan ook invulling aan geven! 

Wat gaan we doen…. Het Festival Italia van ART Motor is bekend bij velen en was in het verleden een vaste waarde op de kalender van de Ducati Challenge. In 2023 vindt het Festival d’Italia plaats in het weekend van 24 en 25 juni. We rijden als Ducati Challenge samen met de Pro Thunder All Stars. Het raceweekend bestaat uit drie kwalificaties, een warming up en een dubbele race. Voor de Challenge is er een eigen podium en een eigen prijsuitreiking. De sponsoren Ducati en Pirelli dragen ons nog steeds een warm hart toe en stellen verschillende prijzen beschikbaar.

Heb jij het ook zo gemist of wil je juist kennis maken met racen in de Ducati Challenge (het is laagdrempeliger dan velen denken) en wil je mee rijden? Schrijf je dan snel in. Inschrijven doe je rechtstreeks via deze link. Het is tevens mogelijk voor de donderdag of vrijdag extra trainingssessies te boeken via dezelfde link. Mail je ons ook even als je je hebt ingeschreven?

We organiseren een kosteloze barbecue voor iedereen die meedoet. Laat wel even weten of je mee eet via de mail: info@ducatichallenge.nl zodat we rekening met je kunnen houden. Ook voor vragen over de race op Oschersleben kan je mailen. Het is wel belangrijk om je snel aan te melden want het aantal plekken is beperkt.