The Ultimate Racing

 

De 44e Internationale Ducati Club Race

24, 25 en 26 mei 2024

waren weer een groot succes!

 

We zijn druk bezig met het vastleggen van data voor 2025, zodra dit bekend is komt onze bekende afteller weer in beeld.

Ducati Club Race 2024

 

De 44e editie van de Ducati Club Race was er weer één voor in de boeken. Op wat regen na, op zaterdagochtend, hebben we wederom prachtig weer gehad. Jacuzzi’s stonden klaar en de bbq’s konden aan, ook de paddockparty werd weer druk bezocht en de sfeer was onbeschrijflijk.

Onze complimenten en dank aan iedereen die de Ducati Club Race 2024 mogelijk hebben gemaakt; onze fantastische vrijwilligers, alle deelnemers en hun ondersteuning (mentaal, fysiek, technisch.. ze zijn van alle markten thuis!) en natuurlijk de bezoekers.

Wij hopen iedereen ook in 2025 te mogen verwelkomen!

 

Wil je volgend jaar ook helpen om dit evenement mogelijk te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger onderaan deze pagina.

 

Neem een kijkje tussen de foto’s hier onder, wie weet spot je jezelf. Wil je een foto delen via social media? Vergeet ons dan niet te taggen in jouw bericht.

Facebook

TikTok

The latest news

Trackday 5-9-2024 Ducati Amsterdam

Wil je in 2024 nog graag een dag op het prachtige TT circuit van Assen rijden, samen met mede ducati-liefhebbers? Lees dan onderstaand bericht van

Bochtentraining met 2 The Experience

Op zaterdag 13 Juli 2024 sluit Ducati Club Nederland zich aan bij 2 The Experience op Midland Circuit Lelystad! Op deze dag organiseert 2 The

The program

Zodra we bevestiging hebben voor data in 2025 gaan we aan de slag met het programma, volg onze socials als je op de hoogte gehouden wilt worden.

DCR 2018 82 1

Do you want help as a volunteer?

Bij het organiseren van de Ducati Club Race hebben we de hulp van veel vrijwilligers nodig en hopen hierbij ook op jouw ondersteuning. Het maakt niet uit of je eerder hebt geholpen of niet. Ook als je vrienden hebt die graag actief zijn als vrijwilliger tijdens het DCR-weekend, mag je het laten weten. Voor alle dagen zoeken we nog mensen. Alle hulp is welkom! Jij wilt toch ook onderdeel zijn van de CREW die de Ducati Club Race mogelijk maakt?

Heel erg bedankt voor je reactie en tot op Assen tijdens het grootste amateur racefestival van Europa!