The Ultimate Racing

De 43e Ducati Club Race

19, 20 en 21 mei 2023

Days,
hours,
minutes and
seconds

Belangrijke data voor de Ducati Club Race:

Ducati Club Race weekend: 19, 20 en 21 mei 2023

Start inschrijvingen: maandag 6 maart 2023, 20.00 uur.

Globaal worden op vrijdag de vrije trainingen georganiseerd, op zaterdag de kwalificaties met een aantal eerste wedstrijden. Op zondag worden alleen wedstrijden gereden. 

Kom het evenement bezoeken. We zorgen voor een gezellig programma naast de baan. Hiervoor zullen diverse stands met onderdelen, kleding, een hapje en drankje en zeer bijzondere motoren aanwezig zijn.

Zorg dat je erbij bent! 

The latest news

Paddockprogramma

Het paddockprogramma staat nu ook online. Kijk in het menu onder Programma.

Tijdschema clubrace 2022

Wie de site goed in de gaten houdt, weet dat het tijdschema voor 2022 bekend is. Je kan hem hier downloaden.

Poster DCR 2022

DCR poster

Wil je de poster van de Ducati Club Race? Je kan hem downloaden in groot formaat en klein formaat. De sticker hebben we ook digitaal

IMG 20220323 WA0005

DCN-circuitdag 2 september

Op vrijdag 2 september organiseert DCN een circuitdag op het TT-circuit. We sluiten hierbij aan op een circuitdag van CRT Holland waarmee we zeker weten

The program

We werken nog hard aan het programma. Zodra dit definitief is, brengen we jullie ervan op de hoogte en kan je alle info hier vinden. 

DCR 2018 82 1

Do you want help as a volunteer?

Bij het organiseren van de Ducati Club Race hebben we de hulp van veel vrijwilligers nodig en hopen hierbij ook op jouw ondersteuning. Het maakt niet uit of je eerder hebt geholpen of niet. Ook als je vrienden hebt die graag actief zijn als vrijwilliger tijdens het DCR-weekend, mag je het laten weten. Voor alle dagen zoeken we nog mensen. Alle hulp is welkom! Jij wilt toch ook onderdeel zijn van de CREW die de Ducati Club Race mogelijk maakt?

Heel erg bedankt voor je reactie en tot op Assen tijdens het grootste amateur racefestival van Europa!